Wil je ontdekken of coaching iets voor jou kan betekenen?

Wie ben ik ?

Ik ben Karen,  gelukkig gehuwd, moeder van 3 super kids en trotse eigenaar, samen met de andere gezindsleden, van 2 schatten van honden.

Wat doe ik graag buiten coachen? Wel lekker kokkerelen, wandelen aan zee of in het wonder mooie Zoniën woud, lezen, tijd besteden aan vrienden en familie, ... en nog veel meer.

Mijn allergrootste voldoening haal ik uit mensen verder helpen.

Door de jaren heen is mijn interesse in de mens meer en meer gegroeid. Het intrigeert mij waarom jij doet wat je doet, hoe jij beslissingen neemt en hoe jij uit je vicieuze cirkel geraakt als je het moeilijk hebt. 

Zo verscheiden, zo boeiend en verrassend.

De laatste jaren observeerde ik op de werkvloer alsmaar meer veranderingen, het moest sneller, het moest anders. Dat beviel niet iedereen, veel mensen hadden moeite hiermee. Hun reacties waren dan ook heel verschillend. Er waren twijfels over de job, “Is dit het nog?”, “Mijn job inhoud is gewijzigd, maar dit wil ik niet, ik kan dat niet”, wat gaat er nog allemaal veranderen, vroeger ging het toch ook?.

Ik zag veel struggle en voor de begeleiding was weinig tot geen aandacht of tijd.

Als leidinggevende raakte dit me diep. 

Ook op mijn leven had deze tendens een grote impact.

Ik ben dan zelf op ontdekkingsreis gegaan in mezelf.

Het werd een lange reis vol valkuilen en ontdekkingen op zoek naar oplossingen. Vanaf het moment dat een loopbaancoach mijn pad kruiste begonnen de puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Ik vond weer wat ik graag deed in mijn werk en in mijn leven. Wat mij energie gaf en waarvoor ik elke morgen goedgezind uit mijn bed kwam.

Er kwam opluchting, ik kon weer ademen en hervond mijn slaap. 

Enthousiasme vond zijn weg terug alsook mijn humor en ondernemingszin.

Het eerste hoofdstuk in mijn coachingsverhaal werd geschreven.

 

Ik vind het ongelofelijk als ik het bewustzijn kan helpen ontwaken in jou over wat jouw talenten, jouw waarden, overtuigingen en drijfveren zijn. 

Met als resultaat dat jij beslissingen kan nemen, trouw blijvend aan jouw eigen waarden. 

Zodat jij ,met inzet van jouw kwaliteiten, je eigen pad kan kiezen of kan creëren en als beloning daarbij tonnen energie krijgt van wat jij doet. 

Voor mij, een boeiende en fantastische tocht om te mogen begeleiden.

 

Als ik dit mag doen, als deze reis plaatsvindt, dan word ik blij, ontroerd en gelukkig.

 

Mijn ultieme vorm van helpen! 

I love it.